Praktijk Petra en Pro Life!

Mijn passie is het versterken van (partner)relaties. Omdat dit het mooiste cadeau is voor de volgende generaties. Omdat dit een kentering kan geven in de oplopende cijfers van echtscheiding. Omdat mensen perspectief krijgen in een uitzichtloze situatie.

Dat is waarom ik meewerk aan de campagne van Pro Life. Om zo het gesprek op gang te brengen en een taboe te doorbreken. Samen met andere professionals werk ik mee in kerken door middel van thema avonden. Verder organiseer ik avonden met als thema “verdieping in je relatie”.

Ik gun mensen dat het huwelijk voor hen de veiligste plek ter wereld is, waar ze liefde voelen, waar het ook kwetsbaar mag zijn, waar het mag schuren, waar het leven in al zijn facetten echt is. Meer nog gun ik kinderen dat het gezin voor hen de veiligste plek ter wereld is, waar ze liefde voelen en ze mogen groeien en ontwikkelen tot sterke volwassenen die, op hun beurt, in staat zijn een veilige partnerrelatie aan te gaan.

Praktijk Petra en de campagne Pro Life:

 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]